Wednesday, November 11, 2015

ONE BRAND TUTORIAL: MAKEOVER

6 comments
 
Finally I made One Brand Tutorial Video.

This time is with MAKEOVER Cosmetics, one of my favorite Indonesian Brand.

The products that I used in this video:
- MAKEOVER Hydration Serum
- MAKEOVER Liquid Matt Foundation no 3  
- MAKEOVER Concealer Palette
- MAKEOVER Silky Smooth Translucent Powder no 1
- MAKEOVER Two Way Cake no 3
- MAKEOVER Eyebrow Pencil Brown
- MAKEOVER Eyeliner Classic Green
- MAKEOVER Squash Delight Eyeshadow Powder
- MAKEOVER Ultra Hi-Matte Lipstick no 6
- MAKEOVER Ultra Hi- Matte Lipstick no 9

*This video is not sponsored

Love,

6 comments:

  1. Kak icil, pake foundationbrush dan powderbrush apa kak ?

    ReplyDelete
  2. Lizzie, minggu kemarin aku baru dikasih tau temen aku yang Beauty Blogger soal Make Over ini, lipsticknya OK2 yaaah ;) Berencana beli spray-nya nih, biar make up nya awet di wajah ;)

    ReplyDelete
  3. suka bgt tiap kali ngeliat tutorial kak lizzie parra di you tube.. bagi tutorial dan tips untuk counturing wajah bulat dong kak

    ReplyDelete
  4. Waah bagus, jadi pengen nyobain produk makeover, secara blm pernah pakai makeover

    ReplyDelete
  5. produk makeover nya bagus banget ya, jadi pengen nyoba deh..

    ReplyDelete

 
© 2014. All original content is by and belongs to Lizzie Parra unless stated otherwise. Designed by Mata Angin Studio